Képzeld el, ahogyan a legelső vásárlód mosolyogva belép a boltod ajtaján!

Kezet fogsz vele, körbevezeted, megmutatod neki a termékeidet, és beszélsz nekik arról, miért jó az, ha a te termékeidet választják.

Most képzeld el ugyanezt, online.

A jó webszöveg helyettesít téged, elmondja helyetted azt, amit el akarsz mondani, megmutatja azt, amit meg szeretnél mutatni. Egy jó webszöveg után az ember ugyanazt érzi, mint amikor távozik a boltod ajtaján: elégedettséget. Azt az érzést, hogy ő ide még egyszer vissza akar térni.

Persze nálad jobban senki sem ismerheti a vállalkozásodat. Ezért fogok küldeni egy pár soros kérdőívet, hogy mi az, ami a legjobban illik hozzád.

Szövegírásnál minden esetben figyelembe veszem a SEO szövegírást, a kulcsszavaidat, így a Google is könnyebben megtalál.

Ha nincsen időd a szövegekre, ha nem érzel magadban elég ihletet, akkor nyugodtan fordulhatsz hozzám. Hiszem, hogy tudok Neked, a vállalkozásodnak segíteni, elmondani azt a történetet, amit el akarsz mondani, úgy ahogyan azt el akarod mondani.

Mennyibe kerül?

A webszövegírás ára változó, de általánosságban 24.000-40.000 forint/weboldal között mozog, amely nagyjából 15-25.000 karaktert tartalmaz.

%d blogger ezt szereti: