Hello, Writert keresel? A legjobb helyen jársz!

Vállalkozásod van, és nem tudod, hogy milyen tartalommal töltsd meg a weboldaladat? Olyan szövegre van szükséged, ami olvasmányos, informatív, és még el is ad? Nálam mindent megtalálsz!

A HelloWriter célja, hogy mindenkinek azt nyújtsa, ami a számára a legmegfelelőbb. A fiataloknak célzott szöveget nekik írom, az ő nyelvükön, a szakmai szöveget pedig szakembereknek.

Webszövegírás

Egy jó weboldal beszél az olvasókhoz. Egy jó weboldal megfogja a kezüket, bevezeti őket a vállalkozásod ajtaján, és elmondja nekik, miért jó az, ha Téged, a termékeidet választják. Egy jó weboldal nem rábeszéli őket a vásárlásra, hanem rávezeti őket.

Egy jó weboldalnak pedig olyan tartalomra van szüksége, ami mindezt megvalósítja.

Ha nincsen időd a szövegekre, nem érzel magadban elég ihletet, nyugodtan fordulhatsz hozzám. Hiszem, hogy tudok neked, a vállalkozásodnak segíteni, elmesélni azt a történetet, amit el akarsz mondani a látogatóidnak.

A szövegek minden esetben figyelembe veszik a kulcsszavadat, és úgy írom őket, hogy a Google keresőrobotok is könnyen megtalálják.

Blogírás

A vállalkozásodat könnyebben megtalálják, ha rendszeresen, heti, vagy napi szinten publikálsz, és kommunikálsz a vásárlóiddal a blogodon keresztül. Ez azonban rengeteg tevékeny időt elveheted Tőled.

Leveszem a gondot a válladról, és a választott csomagnak megfelelően írok a vállalkozásod számára.

Sokféle cikket írtam már életem során, hidd el, nem fogok megrémülni, ha kávéautomatákról, vagy az éttermedről kell írnom!

Több blogbejegyzésem is megjelent az Index, illetve az Index2 címlapján, így bátran rám bízhatod a blogodat!

Webszöveg korrektúrázás

Ahhoz, hogy a céged ne csak profi legyen, de profi cég látszatát is keltse, több aprónak tűnő dolog is szükséges. Ilyen például a helyesírás.

Nem valamiféle nyelvtannáci, magyartanári vénával megáldott ember írja ezeket a sorokat, hanem olyan, aki nem szeretné, hogy a weboldaladról 180 fokos fordulattal meneküljenek az érzékenyebb lelkű olvasók.

Sajnos találkoztam már olyan weboldallal, ahol úgy kellett fejben értelmes mondatokat gyártanom, közben pedig már el is felejtettem, mi maga a szolgáltatás. Ráadásul az elgépelésből, vagy rossz nyelvtanból könnyen lehet SEO hátrány, ugyanis egy kulcsszónál kulcsfontosságú (direkt használtam ezt a rossz szóviccet), hogy pontosan legyen leírva.

Ha nincs rá időd, vagy nincsen hozzá affinitásod, érzéked, vedd igénybe a szolgáltatásomat. Cserébe ígérem, hogy kigyomlálom a weblapodról a vadhajtásokat és a SEO-val sem lesz problémád.

Érdekelnek a szolgáltatások? Lépj velem kapcsolatba, vagy nézd meg a részletes árlistámat!

%d blogger ezt szereti: