Rólam

Sziasztok, Horváth Tamás vagyok, több éve írásfüggő…

Grafomániám már elég régóta tart, körülbelül 2004 óta írok. Na nem marketing szövegeket, hanem csak úgy, kedvtelésből, mert imádok írni. Aztán az élet a marketing szövegek felé sodort, és úgy 2014 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal írok megrendelésre, elsősorban blogokat, weboldalakat.

Mivel a lelkesedésem már évek óta töretlen és csak ömlenek belőlem a szavak, úgy gondoltam, ideje belevágni a dolgokba. Ezért 2018-ban eldöntöttem, hogy megalapítom a HelloWritert. Tettem mindezt abban a reményben, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsam az olvasóidnak, így neked is.

Ha már eljutottál idáig az olvasásban, az fél siker, ugyanis azt jelenti, hogy a szöveg, amit írtam felkeltette az érdeklődésed!

 

Milyen vagyok, és miért jó velem dolgozni?

  • Elsősorban határtalanul jó fej, vicces, szóval velem dolgozni csupa móka és kacagás.
  • Önellentétes állítás, de komolyan veszem a munkámat, és Téged is. Figyelembe veszem azt, amit kérsz, és az olvasókat egyaránt.
  • Megbízható vagyok: ha mondok egy határidőt, arra készen is lesz. Ha kómába esnék három hétre, előtte mindenképpen szólok, hogy csúszni fogok!
  • Van számla, van szerződés, így mindkét fél védve van.
  • Ha nem tetszik, amit írok, megbeszéljük, és újraírom.

 

Hogyan dolgozom?

Ha megtisztelsz a bizalmaddal, és megkeresel e-mailben, akkor utána mindenképpen jó, ha beszélünk telefonon. Ha tudunk személyesen is találkozni, meginni egy kávét, vagy egy matte lachiatto-t (vicces sztori!), akkor még jobb, hiszen személyesen is megismerhetlek.
Fontos, hogy megismerjem a vállalkozásodat, téged, a hangvételedet azt, hogy mivel foglalkozol, és a célcsoportodat, így egyéni hangvételben tudok írni rólatok. Jól érzed, ez nagymértékben pszichológia is, és ha megtaláljuk a közös hangot, akkor a munka is könnyebben fog menni.

 

Horváth Tamás

-hellowriter.info-

+3630/521-8848