Sziasztok, Horváth Tamás vagyok, több éve írásfüggő…

Grafomániám már elég régóta tart, körülbelül 2004 óta írok. Na nem marketing szövegeket, hanem csak úgy, kedvtelésből, mert imádok írni. Aztán az élet a marketing szövegek felé sodort, és úgy 2014 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal írok megrendelésre, elsősorban blogokat, weboldalakat.

Mivel a lelkesedésem már évek óta töretlen és csak ömlenek belőlem a szavak, úgy gondoltam, ideje belevágni a dolgokba. Ezért 2018-ban eldöntöttem, hogy megalapítom a HelloWritert. Tettem mindezt abban a reményben, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsam az olvasóidnak, így neked is.

Ha már eljutottál idáig az olvasásban, az fél siker, ugyanis azt jelenti, hogy a szöveg, amit írtam felkeltette az érdeklődésed!

 

Milyen vagyok, és miért jó velem dolgozni?

  • Elsősorban határtalanul jó fej, vicces, szóval velem dolgozni csupa móka és kacagás.
  • Önellentétes állítás, de komolyan veszem a munkámat, és Téged is. Figyelembe veszem azt, amit kérsz, és az olvasókat egyaránt.
  • Megbízható vagyok: ha mondok egy határidőt, arra készen is lesz. Ha kómába esnék három hétre, előtte mindenképpen szólok, hogy csúszni fogok!
  • Van számla, van szerződés, így mindkét fél védve van.
  • Ha nem tetszik, amit írok, megbeszéljük, és újraírom.

 

Hogyan dolgozom?

Ha megtisztelsz a bizalmaddal, és megkeresel e-mailben, akkor utána mindenképpen jó, ha beszélünk telefonon. Ha tudunk személyesen is találkozni, meginni egy kávét, vagy egy matte lachiatto-t (vicces sztori!), akkor még jobb, hiszen személyesen is megismerhetlek.
Fontos, hogy megismerjem a vállalkozásodat, téged, a hangvételedet azt, hogy mivel foglalkozol, és a célcsoportodat, így egyéni hangvételben tudok írni rólatok. Jól érzed, ez nagymértékben pszichológia is, és ha megtaláljuk a közös hangot, akkor a munka is könnyebben fog menni.

 

Horváth Tamás

-hellowriter.info-

+3630/521-8848

 

%d blogger ezt szereti: