ProBlog

A HelloWriter elit blogcsomagja a legjobb választás, ha szeretnéd, hogy napi szinten ontsam magamból a blogbejegyzéseket.

Küldhetsz nekem kulcsszavakat, amik kellő sűrűséggel fognak szerepelni a bejegyzésben. De ha nincsen ötleted, semmi probléma, küldök egy listát, ami alapján kiválaszthatod a legmegfelelőbbet. Ezek a kulcsszavak fognak segíteni abban, hogy az ügyfeleid jobban megtaláljanak a Google-ben.

A bejegyzésekhez jogtiszta képeket is biztosítok, amit az általad megadott méretre szabva küldök el neked.

A blogbejegyzések hossza általában változó. Azt szoktam mondani, akkor ideális hosszúságú, ha sallang mentes, nincsenek benne fölösleges információk, mégis minden benne van, ami kell. Egy blog pedig rá tud “tenni” a térképre, így könnyebben megtalálnak téged, a cégedet.

Amennyiben Indexblog szolgáltatásommal turbózod fel a bejegyzésedet (ez egy sikeralapú díjazásnak felel meg, tehát nincsen benne kockázat), akár több tízezer emberhez is eljuthatsz. Jó tudni, hogy ez csak .blog-os rendszerrel működik, az Index saját fejlesztésű blogmotorjával.

A legjobban akkor tudsz spórolni, ha ProFace szolgáltatásommal egyszerre rendeled meg, így egy hónap ingyenes. Ha egy évre előre megrendeled a szolgáltatásomat, további egy hónap kedvezményt adok.

És hogy mennyibe kerülne?

BasicBlog+BasicFace éves megrendelése esetén: 82.000*12+45.000*12=1.524.000 Ft. Ebből azonban levonásra kerül 127.000 Ft kedvezmény, így 1.397.000 Ft a teljes fizetendő összeg.

Érdekel a szolgáltatás? Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!