MediumBlog

A HelloWriter optimális blogcsomagja a legjobb választás, ha vállalkozásod már robog, és már jól ismered a szolgáltatásaimat.

Küldhetsz nekem kulcsszavakat, amik kellő sűrűséggel fognak szerepelni a bejegyzésben. De ha nincsen ötleted, semmi probléma, küldök egy listát, ami alapján kiválaszthatod a legmegfelelőbbet. Ezek a kulcsszavak fognak segíteni abban, hogy az ügyfeleid jobban megtaláljanak a Google-ben.

A bejegyzésekhez jogtiszta képeket is biztosítok, amit az általad megadott méretre szabva küldök el neked.

A blogbejegyzések hossza általában változó. Azt szoktam mondani, akkor ideális hosszúságú, ha sallang mentes, nincsenek benne fölösleges információk, mégis minden benne van, ami kell. Egy blog pedig rá tud “tenni” a térképre, így könnyebben megtalálnak téged, a cégedet.

Amennyiben Indexblog szolgáltatásommal turbózod fel a bejegyzésedet (ez egy sikeralapú díjazásnak felel meg, tehát nincsen benne kockázat), akár több tízezer emberhez is eljuthatsz. Jó tudni, hogy ez csak .blog-os rendszerrel működik, az Index saját fejlesztésű blogmotorjával.

A legjobban akkor tudsz spórolni, ha MediumFace szolgáltatásommal egyszerre rendeled meg, így egy hónap ingyenes. Ha egy évre előre megrendeled a szolgáltatásomat, további egy hónap kedvezményt adok.

És hogy mennyibe kerülne?

BasicBlog+BasicFace éves megrendelése esetén: 53.000*12+32.000*12=1.020.000 Ft. Ebből azonban levonásra kerül 85.000 Ft kedvezmény, így 935.000 Ft a teljes fizetendő összeg.

 

Érdekel a szolgáltatás? Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!